Vores hunde

Faarup Cirkeline

Vi er glade for at introducere Faarup Cirkeline, en smuk og talentfuld tæve, som vi ser frem til at følge i hendes fremtidige præstationer. Indtil videre har hun gjort sig bemærket på udstillinger med sin skønhed og glade personlighed. Vi ser frem til at se hende fortsætte med at imponere.

Rising Luna Katrine

Vi er stolte af at præsentere Rising Luna Katrine, en charmerende og modig tæve med en smuk udseende og en glad personlighed. Vi glæder os til at følge hendes fremskridt på udstillinger og ser frem til at se hende tage hyrdetesten i fremtiden.

Rising Luna Holly Heartbreaker (Heidi)

Vi er glade for at præsentere Heidi, en hund med et fantastisk temperament. Heidi er en hund, der hviler i sig selv, klarer sig godt på udstillinger og er en dygtig hyrdehund. Med erfaring fra tidligere kuld hvalpe, ser vi frem til at se hende som mor igen i år 2023.

Strandengens Lovely Linni

Strandengens Lovely Linni er en smuk og erfaren tæve på 9 år med et godt temperament. Hun har imponeret på udstillinger, og har været en dedikeret mor i tre kuld hvalpe. Linni har også bestået hyrdetesten og er den ældste hund i vores kennel.

Strandengens Quickstep (Åse)

Vi er glade for at præsentere Åse, en dejlig tæve efter Lovely Linni. Åse har vist sig at være en dygtig udstillingstæve og en suveræn hyrdehund. Vi glæder os til hendes første kuld hvalpe i 2023.

Strandengens Primadonna

Strandengens Primadonna er en rolig tæve, der elsker at være sammen med andre hunde. Hun har været en kærlig mor i sine to tidligere kuld hvalpe og er en dygtig hyrdehund.

Strandengens Tjarlie

Han er en glad og nem hund og er meget lærenem, klarer sig fint på udstillinger.